(+48) 536 206 606
 

Polityka prywatności

Filjan Karol Mazur  dokłada wszelkich starań, aby dane osobowe naszych Klientów były przetwarzane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa polskiego i Unii Europejskiej.

Zapoznaj się proszę z nasza Polityką Prywatności, która szczegółowo informuje, jak są przetwarzane Twoje dane osobowe.

Administrator danych osobowych.

Administratorem danych osobowych jest Filjan Karol Mazur z siedzibą w Starej Kiszewie, ul. Kościerska 42 E, 83-430 Stara Kiszewa. Tel. 58 6876059 adres mailowy: filjan@filjan.pl

Inspektor Ochrony Danych.

Administrator danych osobowych nie wyznaczyła Inspektora Danych Osobowych. Wszelkie informacje związane z danymi osobowymi dostępne pod adresem: kadry@filjan.pl

Cel zbierania danych osobowych.

  1. Realizacja umowy poprzez budowę domu ( Art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
  2. W celu podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy ( Art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
  3. Cele marketingowe - po wyrażeniu indywidualnej zgody przez Klienta  (Art. 6 ust. 1 lit. a RODO)

Profilowanie.

Dane osobowe Filjan Karol Mazur nie są przetwarzane wyłącznie automatycznie, bez udziału człowieka - w rozumieniu przepisów RODO.

Podanie danych osobowych.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niezbędne do wykonania umowy związanej z budową domu. Odmowa podania danych osobowych, będzie skutkowało odmową wykonania usługi budowy.

Prawa Klienta.

  1. Klientowi Filjan Karol Mazur przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania lub ich uzupełnienia.
  2. W przypadku, kiedy Klient wyraził zgodę marketingową ma prawo żądać jej cofnięcia.
  3. Klient ma prawo żądać usunięcia, ograniczenia przetwarzania jeżeli dane osobowe były przetwarzane niezgodnie z prawem.
  4. Klient ma również prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych w uzasadnionych przypadkach.
  5. Klient ma prawo wniesienia skargi do organu nadzorującego przestrzeganie przepisów ochrony danych osobowych czyli PUODO.

Odbiorcy danych osobowych.

  1. Dostawcy zaopatrujący Filjan Karol Mazur w rozwiązania tele-informatyczne oraz inne umożliwiające zarządzanie firmą – w tym outsourcing usług.
  2. Inne instytucje upoważnione z mocy prawa.

Przekazywanie danych osobowych poza Unię Europejską.

Dane osobowe Klientów Filjan Karol Mazur nie są przekazywane poza Unię Europejską.

Czas przechowywania danych osobowych.

  1. Czas przechowywania danych osobowych to termin realizacji umowy + 5 lat rękojmia + 30 lat gwarancja
  2. W przypadku zgody marketingowej, dane przetwarzane będą do momentu cofnięcia tej zgody.
  3. W celach podatkowych i rachunkowych w zakresie i przez czas zgodny z obowiązującymi przepisami prawa.
WYSZUKAJ DOM
m2
Szukaj
 
REFERENCJE   Zaufali nam

...Ogromnym wsparciem była dla nas profesjonalna koordynacja całego procesu budowy przez Pana Karola Mazura, który doskonale rozumiał nasze problemy związane z rozmiarem i odległością inwestycji...

Ewa i Ryszard z Bytowa
 
Projekt i realizacja:
Derwi

FILJAN - domy drewniane całoroczne, letniskowe, parterowe, piętrowe, tradycyjne, nowoczesne.